Om Erika

Jag heter Erika Grahm och är 29 år gammal. Född och uppvuxen i världens bästa by Frånö (5 km utanför Kramfors). Jag har Kramfors Alliansen som moderklubb. Började spela hockey redan som femåring och har sedan dess levt i hockeyns tecken. Öviksbo sedan tio år tillbaka och hunnit med att gå hockeygymnasiet på Nolaskolan i fyra (!) år. Är just nu hockeyspelare på heltid då jag tagit tjänstledigt från mitt arbete som biljettansvarig på MODO Hockey.

Spelat 13 säsonger i MODO Hockeys och min tio i Damkronorna. Jag skulle beskriva mig själv som glad, positiv och målmedveten. Jag hatar att förlora och göra tråkiga saker men jag tycker om att träna, äta, spela golf och mina nära och kära. Är väldigt förtjust i choklad och Lars Winnerbäck men har en egenskap som jag håller på att träna bort, är onormalt morgontrött.

Just nu är mitt stora mål att få delta under OS i Pyeongchang 2018. Det var en dröm att få spela OS 2014 och jag är nu redo för nya utmaningar. Oavsett vad, mitt hjärta till ishockeyn betyder mest då känslan att vinna ute på hockeyplanen är så mycket större än allt annat.

”Det viktiga ser man inte med ögonen utan med hjärtat”

Sommaren 2011 drabbades jag av Guillain-Barrésnervsjukdom. En nervsjukdom som sätter sig på det perferiska nervsystemet dvs nervtrådarna. I mitt fall drabbades baksida lår och rumpa. Under två månader bar jag på sjukdomen och visste inte om jag någonsin kunde spela hockey eller leva som en vanlig människa igen. Nu är jag pigg, frisk och i min livs form. Min sjukdom har förändrat mig och min syn på livet. Nu vill jag hjälpa nervsjuka människor i deras kamp. Ge ditt stöd till nervforskningen du också! http://www.neurogavan.se/gava/enkelgava/

WebbsponsorCopyright © 2022 Erika GrahmFölj mig på

Add Cream
 
instagram
twitter